De energie in bedrijfsruimtes

Het maken van een energievergelijk is een klusje wat je niet dagelijks doet. Vaak doe je het bij een verhuizing of wanneer je simpel weg wilt besparen op je maandelijkse vaste lasten. Wanneer je dit doet, kun je snel 300 euro per jaar besparen. Maar om een energievergelijk met de hand te maken, is vaak onbegonnen werk. Je moet namelijk meer dan 23 energieleveranciers met elkaar vergeljiken op prijs, voorwaarden en service. Daar ben je dus wel even mee bezig. Gelukkig kun je gebruik maken van een vergelijker die dit allemaal voor je doet.

Hoe kun je vergelijken?

Door je gegevens in de vergelijker in te voer, kun je een vergelijking laten maken voor de energiekosten van jouw woning. Dit doe je door je postcode, huisnummer en verbruiksgegevens in te vullen. Met 1 één klik op de knop gaat de vergelijker voor je aan de gang om de energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Je krijgt na twee minuten een selectie van contracten te zien met verschillende looptijden. Deze contracten zijn voor jou geselecteerd en passen bij het verbruik van je woning. Je ziet direct hoeveel je per maand gaat betalen en wat je jaarkosten zijn. Zo weet je dus meteen hoeveel je kunt besparen door een overstap te maken naar een andere energieleverancier. Het fijne van een energievergelijk is dat de overstap volledig voor je geregeld word en je alleen nog maar de meterstanden hoeft door te geven.

Maak gratis gebruik van een energievergelijk

Je kunt op elk gewenst moment van de dag, gratis gebruik maken van een energievergelijk. Mocht je er online niet uitkomen, dan kun je telefonisch contact op nemen. Het energievergelijk wordt dan telefonisch voor je gemaakt. Je hoeft hier niets voor te betalen. Ook telefonisch advies over je energietarieven is gratis en vrijblijvend. De overstap wordt dan ook voor je geregeld, mocht je dit willen. Dit is het fijne van gebruik van een vergelijker. Alles wordt voor je geregeld en je bent niet veel tijd kwijt aan het zelf uitzoeken van de gegevens. Maak vandaag nog gebruik van een energievergelijk en bespaar tot wel 300 euro per jaar.

Published by