Overige bedrijfsruimten

cbd olieOnder overige bedrijfsruimtes worden verstaan, alle ruimtes die niet toegankelijk zijn voor klanten en ook niet als woonruimten kunnen dienen. We hebben het hier dus meer over kantoorruimten, scholen, fabrieken of opslagplaatsen. Bij een overige bedrijfsruimte staat het huurtermijn vrij en dient u deze te overleggen met de verhuurder. Daarnaast is het huurtermijn tevens ook het opzegtermijn van het huurcontract, tenzij anders overeengekomen met de verhuurder.

Bedenk dus goed waar u naar opzoek bent en wat u wilt gaan huren. Een huurder van een middenstandsbedrijfsruimte kan als het ware zorgeloos aan de slag met zijn bedrijf alwetende dat de verhuurder hem wettelijk niet buiten kan zetten. Deze bescherming geld echter niet voor de huurders van overige bedrijfsruimtes, vandaar dus dat het belangrijk is dat u deze twee verschillen goed kent.

Pop-up bedrijfsruimte

cbd olieEen pop-up bedrijfsruimte is een goede manier om eerst te bekijken hoe uw onderneming zal gaan werken. Deze bedrijfsruimtes kunnen namelijk gehuurd worden zonder dat ze aan een lang huurtermijn gebonden zijn. Dit zijn tijdelijke bedrijfsruimten die u vlot en probleemloos kunt huren en opzeggen en wat dus betekent u ook geen grote risico´s loopt zoals bijvoorbeeld met een vast huurcontract.

Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het merk van kinderkleding Name it die vorig jaar midden in Amsterdam tijdelijk een pop-up bedrijfsruimte huurde om te bekijken hoe dat het zou gaan werken. Nadat het bedrijf uitstekende resultaten ontvangen had met de verkoop van de kinderkleding outfits zijn ze in overeenkomst met de verhuurder van de pop-up bedrijfsruimte overgestapt op een vast huurcontract. Voor Name it was dit dus een fantastische oplossing zonder veel risico´s en hebben ze dit naderhand nog een paar maal gedaan in andere grote steden van Nederland. Nameit is ondertussen uitgegroeid tot de grote favoriet op het gebied van kinderkleding en het merk is dan ook overal te vinden. De superleuke en trendy outfits van Name it kunnen overigens ook probleemloos op het internet bekeken en gekocht worden voor diegenen die geen zin hebben om de fysieke winkels van dit merk te bezoeken.

Pop-up bedrijfsruimtes zijn ook zeer geschikt als ondersteuning van een webshop. Ontzettend veel mensen kopen dagelijks allerlei producten op het internet, ten eerste omdat ze alles makkelijk en snel kunnen vinden en ten tweede omdat ze er het huis niet voor uit hoeven. Een pop-up winkel is dan ook een goed optie om deze als afhaalpunt te gebruiken. Bijvoorbeeld voor degenen die CBD olie gebruiken en deze online kopen is het vaak belangrijk dat ze dit product ook zo vlug mogelijk in huis hebben. Zoals bekend is CBD olie een excellente pijnstiller en dat niet alleen maar het werkt ook uitstekend voor andere kwalen en aandoeningen, dus wanneer een gebruiker van deze olie er om 4 uur in de middag achter komt dat zijn CBD olie op is, zal deze dus graag de bestelling gaan afhalen om er verzekerd van te zijn dat niet zonder CBD olie te komen zitten. Als u dan een pop-up winkel hebt en deze als afhaalpunt gebruikt kunnen de kopers van dit product direct bij u langs komen om de CBD olie op te halen dit is makkelijk voor de klant en bespaart u tijd met het verzenden van het product. Bovendien hoeven uw klanten op deze manier ook niet te thuis te blijven totdat de CBD olie bezorgd zal worden.

Published by