Over ons

Name itbedrijfsruimtezeeland.nl is een online organisatie in de bemiddeling van bedrijfsruimten in Zeeland met een jarenlange ervaring. Bedrijfsruimtezeeland.nl brengt huurders en verhuurders in contact en zorgen voor de beste match die aan uw wensen voldoet. Via onze website kunt u opzoek gaan naar de bedrijfsruimte van uw wens. Hebt u iets gevonden? Dan kunt u direct contact opnemen met één van onze medewerkers die u graag van een eerlijk en goed advies zullen voorzien. Zit er in ons aanbod niets bij wat u bevalt? dan kunt u ook hiervoor contact met ons opnemen door het formulier op deze website in te vullen met uw wensen en eisen voor een bedrijfsruimte, wij zullen dan meteen aan de slag gaan om voor u de beste optie te vinden zonder tussenkomst van een makelaar. Wij maken een selectie van de meest geschikte bedrijfsruimten die tot opdat moment beschikbaar zijn en nodigen u daarna uit om deze met een van onze adviseurs te gaan bezoeken en beoordelen. Hebt u uw keuze gemaakt? Dan gaan wij voor u onderhandelen om ervoor te zorgen dat zowel voor de huurder als verhuurder de beste deal tot stand kan worden gebracht.

name itDaarnaast staan we uiteraard altijd klaar voor een onbeperkt persoonlijk advies. Wij zorgen ervoor dat u meteen in contact komt met de verhuurders en zullen u graag bijstaan om eventuele vragen te beantwoorden waar dat nodig mocht zijn. Uiteraard kunnen we ook het hele proces voor u regelen maar daar komt dan weer wel een makelaar bij kijken en wat zonder twijfel meer tijd in beslag zal nemen.

Op bedrijfsruimtezeeland.nl hebt u de mogelijkheid om in ons aanbod de juiste bedrijfsruimte te vinden die aan uw wensen en eisen voldoet. Daarnaast brengen wij u in contact met de verhuurder en ondersteunen wij uw op elke moment van het proces. Mocht u echter speciale wensen hebben voor uw bedrijfsruimte, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers die na alle wensen en eisen op een rij te hebben gezet, voor u aan de slag gaat om de juiste bedrijfsruimte te vinden.

Wij behouden onze website continu up-to-date zodat u kunt genieten van een snelle en efficiënte bemiddelingsservice.

Contact

name itEen geschikte bedrijfsruimte vinden is niet makkelijk en de meeste ondernemers zien dan ook door de bomen het bos niet meer. De medewerkers van bedrijfsruimtezeeland.nl zullen u graag verder helpen met eventuele vragen, informatie of advies. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen op werkdagen van 09:00 tot 15:00 uur, mochten wij om een of andere reden niet aanwezig zijn dan kunt u ons een voicemail achterlaten, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug of stuur ons een email, wij zorgen er dan voor dat zo snel mogelijk een antwoord van ons krijgt of nemen persoonlijk contact met u op.

Hebt u meer hulp nodig om de juiste beslissing te kunnen maken voor uw bedrijfsruimte? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. Op deze manier kunnen we u dan van een beter en uitgebreider advies voorzien. Hiervoor kunt u ons een telefoontje geven, meestal kan een van onze medewerkers u dan de volgende dag al ontvangen.

Hebt u zelf al een bedrijfsruimte gevonden in Zeeland maar hebt u er geen idee van hoe het verder moet? Dan kunnen wij u hiermee helpen door u in contact te brengen met de verhuurder of te onderhandelen over de prijs en voorwaarden van de bedrijfsruimte. Op deze manier kunt u dan snel en vertrouwd met uw bedrijf aan de slag.

Published by