Middenstandsbedrijfsruimten

cbd olieBent u opzoek naar de huur of verhuur van een bedrijfsruimte in Zeeland? Dan bent u op bedrijfsruimtezeeland.nl op het juiste adres. Met al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van huur en verhuur van bedrijfsruimtes in Zeeland zijn wij voor u de beste keuze wanneer u opzoek bent naar winkelruimtes, horecaruimtes, kantoorruimtes of opslagruimtes. Wilt u ondernemen in Zeeland? Bekijk dan ons ruime aanbod van bedrijfsruimtes tegen de scherpste prijzen.

De keuze van uw bedrijfsruimte is zeer belangrijk voor uw  bedrijf of organisatie. Door de juiste keuze te maken voor uw bedrijfsruimte zal uw zonder twijfel ook meer klanten aantrekken en waarvoor de locatie van de bedrijfsruimte dus ook van groot belang is. Daarnaast moet u ook overwegen waar u naar opzoek bent. Een mooi strak en stijlvolle bedrijfsruimte of een pand met een moderne hippe uitstraling? Uw bedrijfsruimte heeft zonder twijfel een grote invloed op de indruk die de klanten hebben van uw bedrijf of organisatie waardoor het effect van een bedrijfsruimte dus zeer zeker niet onderschat mag worden.

Wanneer u van plan bent om een eigen zaak op te richten zoals een winkel of een horecabedrijf die toegankelijk is voor mensen dan komt u in aanmerking voor een middenstandsbedrijfsruimte. Dit soort bedrijfsruimtes zijn verbonden aan een speciale regelgeving ter bescherming van de huurder.

Neem bijvoorbeeld dat u al een paar jaar een kinderkledingwinkel (om maar wat te noemen) hebt die goed loopt en waar ouders graag de leuke trendy outfits kopen voor hun kinderen.  Uw klanten weten dan al precies waar ze uw winkel kunnen vinden en zoeken meestal dan ook niet verder. Het zou natuurlijk heel lastig zijn dat uw plotseling uw bedrijfsruimte zou moeten verlaten omdat de verhuurder het contract wil opzeggen.

cbd olieWanneer u een middenstandsbedrijfsruimte hebt bent u hier tegen beschermt deze vallen namelijk onder het artikel 290-bedrijfsruimte waarmee u 10 jaar van huurrecht verzekerd bent. Op de eerste plaats gaat u een huurcontract aan voor 5+5 jaar, wat betekent dat u na 5 jaar het huurcontract kunt opzeggen als u uw winkel ergens anders wilt gaan vestigen of definitief wilt stoppen. Maar u kunt ook nog 5 jaar doorgaan met het huren van de middenstandsbedrijfsruimte wanneer uw winkel bijvoorbeeld goed loopt. Na de periode van 10 jaar kan de verhuurder echter het huurcontract wel opzeggen.

Published by